Category: Njoftimet

Fillon ndërtimi i binës tek Shkolla vjetër

Filloj punimi i ndërtimit të binës tek Shkolla e vjetër, një ide e kahmotshme dhe shumë e pritur nga të gjitha Stavi i shkollës së vjetër dhe shumë e mirpritur nga nxënësit, sepse është pritur shumë vite për këtë ndërtim dhe së shpejti do ta shijojnë të gjithë për manifestime të ndryshme.

X