21 Dita e Pranverës

Me 21 mars fillon stina e pranverës,dhe një herit kjo ditë është shpallur si ditë e ekologjisë.Në ketë ditë të shënuar mbahen aktivitete të ndryshme në tërë vendin.Kshtu që nxënësit e shkollës tonë fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” Haraçinë për ditën e ekologjis u tubuan në oborin e shkollës ,ku Arsimtaret i ndanë ne grupe nxënësit: […]

Dita e Mësuesit 7 Marsi

Urimet së pari shkojnë për juve veteranët e arsimit,nga se ju me punën,mundin dhe durimin tuaj të pa fund,punuat që t’na bënit neve nxënësit tuaj të edukuar ,syqelë ndaj ç’do të papriture dhe vigjilent ne përballjen e sfidave te ndryshme.Urime meritore kemi edhe për mësuesit e sotem që kontribojnë me shumë përkushtim në mesimin cilësor […]

Punimet për nxënësit që të kenë një ambient më të mir

Fokusi jonë është ngritja e cilësisë së arsimit por paralelisht po investojmë edhe në përmirësimin e kushteve infrastrukturore të shkollave tona. Jemi në Shkollën fillore Komunale “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” në Haraçinë bashkë me drejtorin Xhavit Imeri për të parë nga afër punimet si dhe pajisjet për kabinetet. Punimet që jan bere për nxënësit që të ken […]

Nxënësit dhe mësimdhënësit u shpërblyen me mirënjohje

Puna e mirë ka edhe shpërblimin e mirë si para njerëzve ashtu edhe para Zotit.Gjat garave të brendëshme që u zhvilluan në shkollën Gjergj Kastrioti Skenderbeu me datë 18/19/20/21.12.2023 sot nxënësit dhe mësimdhënësit u shpërblyen me mirënjohje në shenjë respekti për kontributin e dhënë në qështjen e dijes zaten edhe kjo është synimi ynë kryesor […]

Pas shumë vite nga sod filluan garat në shkollën tonë

Pas shumë viteve shkollës sonë sot mësuesit dhe mësueset e nderuara ia kthyen krenarinë shkollës sonë me garat brenda shkollës.Sot me datë 18.12.2023 deri ditën e mërkurë me 20.12.2023 shkolla jonë Gjergj Kastrioti Skenderbeu organizoi gara për nxênësit nga klasa e 6-të deri në të 9-tat nga lênda e Gjuhë Shqipe, Gjuhë Angleze, Matematikë, Fizik, […]

Dita Ndërkombetare e Personave me Aftësi të Veçanta

3 Dhjetori Dita Ndërkombetare e Personave me Aftësi të Veçanta Të gjithë së bashku për një shoqëri gjithëpërfshirëse dhe zhvillim për të gjithë. Me rastin e 3 Dhjetorit, ditën e personave me aftësi të veçanta në shkollën tonë u organizuan aktivitete të ndryshme dedikuar këtyre personave. Në këtë organizim morën pjesë bashkëpuntor profesional , si […]

Patronati i shkollës dhe festa e 28 Nëntorit

Program kulturor-artistik kushtuar Patronatit të shkollës dhe festave të Nëntorit.Me një program të pasur, e shënojmë ditën e patronatit të shkollës dhe festat e Nëntorit, me aktivitete dhe prezantime të nxënësve, të cilët i dhanë jetë koridorit ,ku ata jehuan me këngët, poezitë dhe dramat e tyre të përgatitura me shume dashuri.Përmes këtyre aktiviteteve dërguam […]

X