SHFK GJERGJ KASTRIOTI Skenderbeu - Haraçinë
SHFK GJERGJ KASTRIOTI  Skenderbeu - Haraçinë
SHFK GJERGJ KASTRIOTI  Skenderbeu - Haraçinë
Shkolla e vjetër e Haraçinës
Gara pranë shkollës tonë
Shkolla e vjetër e Haraçinës
Gara pranë shkollës tonë
Pamja e Shkolles SHFK dhe gjelbrimi i tij
Pamja e Shkolles SHFK dhe gjelbrimi i tij

Njoftimet e fundit

21 Dita e Pranverës

March 21, 2024

Me 21 mars fillon stina e pranverës,dhe një herit kjo…

Ekspozitur e organizuar për prezantimin e projketit shkollor nga arti muzikorë

March 7, 2024

Ekspozitur e organizuar për prezantimin e projketit shkollor nga arti…

Dita e Mësuesit 7 Marsi

March 7, 2024

Urimet së pari shkojnë për juve veteranët e arsimit,nga se…

FOTO GALERY

Video pamja e shkolles SHFK

STAFI I SHKOLLES

X