Tregu ushqimor nga nxënësit e SHFK “Gjergj Kastrioti Skenderbeu

Tregu ushqimor nga nxënësit e SHFK “Gjergj Kastrioti Skenderbeu “-HaraçinëSot në hapësirat e shkollës “Gj.K.Skënderbeu” u organizua tregu ushqimor ,ku morën pjese klasat V-1,V-2, dhe V-3. Në këtë aktivitet të gjithë nxënësit e këtyre klasave kishin pregaditur ushqime ,te cilat ishin te pregaditura nga duart e nënave të tyre të cilat u shitën me një çmim të volitshëm simbolik. Shumë fytyra të buzëqeshura në një atmosferëpozitive dhe kishte një lumturi në sytë e tyre .Përplot kreativitet dhe më pas i ekspozuan ato për shitje në tregun e shkollës.Mjetet e grumbulluara në këtë aktivitet janë të destinuara për qëllime humanitare .Faleminderit për perkrahjen z. drejtor Zekirja Mustafi

X