Pas shumë vite nga sod filluan garat në shkollën tonë

Pas shumë viteve shkollës sonë sot mësuesit dhe mësueset e nderuara ia kthyen krenarinë shkollës sonë me garat brenda shkollës.Sot me datë 18.12.2023 deri ditën e mërkurë me 20.12.2023 shkolla jonë Gjergj Kastrioti Skenderbeu organizoi gara për nxênësit nga klasa e 6-të deri në të 9-tat nga lênda e Gjuhë Shqipe, Gjuhë Angleze, Matematikë, Fizik, Kimi, Informatikë dhe Arsim fizik dhe shëndetsor.Ju dëshiroj shumë suksese nxënësëve dhe kolegëve të mi.

(1) Comment

  • itsmasum.com May 15, 2024 @ 11:05 pm

    itsmasum.com

    […]that would be the end of this report. Here you will obtain some sites that we believe you’ll value, just click the links over[…]

Comments are closed.

X