Category: Njoftimet

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT Jo vetëm si betim por edhe zbatim, nderi dhe privilegji i mësuesit nuk peshohet me asgjë, prandaj prof. Shkelqim dhe prof. Elma ju uroj suksese në detyrën e re ne shkollen tone.

Tregu ushqimor nga nxënësit e SHFK “Gjergj Kastrioti Skenderbeu

Tregu ushqimor nga nxënësit e SHFK “Gjergj Kastrioti Skenderbeu “-HaraçinëSot në hapësirat e shkollës “Gj.K.Skënderbeu” u organizua tregu ushqimor ,ku morën pjese klasat V-1,V-2, dhe V-3. Në këtë aktivitet të gjithë nxënësit e këtyre klasave kishin pregaditur ushqime ,te cilat ishin te pregaditura nga duart e nënave të tyre të cilat u shitën me një […]

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT Jo vetëm si betim por edhe zbatim, nderi dhe privilegji i mësuesit nuk peshohet me asgjë, prandaj prof. Valbona dhe prof. Rina ju uroj suksese në detyrën e re ne shkollen tone.

Sot mbaruam trajnimin në Shfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu

Sot mbaruam trajnimin në Shfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu”- Haraçinë/ Programi 24.Pas shumë viteve erdha në Haraçinën e bukur,në Haraçinën mikëpritëse, në shkollën ku fillova hapat e para të mësuesisë.Kënaqësi që këto ditë ndihesha si të jem ende pjesë e kësaj shkolle.Një faleminderim të veçantë për drejtorin e shkollës Zekirja Mustafi ,stafin e shkollës si dhe […]

Sot prap vazhduam me trajnimet në SHFK “Gjergj Kastriot Skënderbeu

Sot prap vazhduam me trajnimet në SHFK “Gjergj Kastriot Skënderbeu” – Haraçinë.Kur kemi arsimtar aktiv nuk kursejmë as kohën për të fituar ide dhe strategji të ndryshme për një komunikim të mirëfilltë dhe efektiv.Një faleminderim të veçantë edhe për drejtorin e shkollës Zekirja Mustafi i cili sot ndau kohë për ta përshëndetur këtë trajnim.

Filloj me trajnime

Shfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu” – Haraçinë Filloj me trajnimeShfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu” – Haraçinë Trajnim programi 24 Tema: “Strategji për menaxhim në klasë-parimet dhe shembujt e praktikës së mirë për krijimin e atmosferës pozitive të punës në klasë dhe në klasë virtuale”Realizues i trajnimit:Akademia CES e cila është e akredituar nga MASH-i,BZHA, Ministria e Mjedisit […]

X