Dita Ndërkombetare e Personave me Aftësi të Veçanta

🤝3 Dhjetori 👭👫

Dita Ndërkombetare e Personave me Aftësi të Veçanta

🤝Të gjithë së bashku për një shoqëri 👭👫 gjithëpërfshirëse dhe zhvillim për të gjithë. 👭👫Me rastin e 3 Dhjetorit, ditën e personave me aftësi të veçanta në shkollën tonë u organizuan aktivitete të ndryshme dedikuar këtyre personave. Në këtë organizim morën pjesë bashkëpuntor profesional , si përkrahja nga drejtori i shkollesZekirja Mustafi👏defektologia e shkollës Mevlane Demiri👏pedagogia Emira Misimi👏arismtarë , asistent ,nxënës,prindër të cilët kanë organizuar aktivitete me nxënësit pune në grupe, vizatime , si dhe lojera te ndryshme .Falenderojmë të gjithë arsimtarët dhe nxënesit që kontribuan bashke me këta fëmijë , derguam mesazhe dhe përkrahje pikërisht atyre fëmijeve ,engjujve me aftesi te ndryshe kudo qe jane …Faleminderit te gjithëve ju qe sot ishit zëri i tyre ❤️Ne jemi një🤝

X