Nxënësit dhe mësimdhënësit u shpërblyen me mirënjohje

Puna e mirë ka edhe shpërblimin e mirë si para njerëzve ashtu edhe para Zotit.Gjat garave të brendëshme që u zhvilluan në shkollën Gjergj Kastrioti Skenderbeu me datë 18/19/20/21.12.2023 sot nxënësit dhe mësimdhënësit u shpërblyen me mirënjohje në shenjë respekti për kontributin e dhënë në qështjen e dijes zaten edhe kjo është synimi ynë kryesor për një cilësi sa më të mirë në fushën e arsimimit.shfrytëzoj rastin ti përgëzoj të gjithë mësimdhënësit dhe nxënësit që morën pjesë. Një faleminderim të veqant për ish nxënësen tonë femren e hekurt dhe guximtare znj. Emira Selimi e cila pranoi ftesën që të ishte prezent sot në shkollën tonë.Urime e shumë sukseseMe respekt Z.M

X