Ekspozitur e organizuar për prezantimin e projketit shkollor nga arti muzikorë

Ekspozitur e organizuar për prezantimin e projketit shkollor nga arti muzikorë,-punimi i radhës për Himnin Europian e cila u realizua në Mënyrë solemne nga Kori i nxënësve,, Lyra,, dhe portreti i kompozitorit Gjerman Ludwig van Beethoven dhe me instrumentin e Violinës, ju faleminderit për perkrahjen gjithve.

X