Dita e Mësuesit 7 Marsi

Urimet së pari shkojnë për juve veteranët e arsimit,nga se ju me punën,mundin dhe durimin tuaj të pa fund,punuat që t’na bënit neve nxënësit tuaj të edukuar ,syqelë ndaj ç’do të papriture dhe vigjilent ne përballjen e sfidave te ndryshme.Urime meritore kemi edhe për mësuesit e sotem që kontribojnë me shumë përkushtim në mesimin cilësor të fëmijve.Për nder të kësaj feste shkolla jonë, në organizim të stafit udhëheqes, mësimdhënsve dhe nxënesve organizuan program për nder të 7 Marsit ,ditës së mësuesit.Programin na i zbukuruan edhe Kryetari i komunës Z.Ridvan Ibraimi me stafin e tij ,si dhe prindërit, faliminderit nga te gjithë.

X