Latest Posts

Fillon ndërtimi i binës tek Shkolla vjetër

April 9, 2021

Filloj punimi i ndërtimit të binës tek Shkolla e vjetër, një ide e…

Rregullimi i Kabinetit të Informatikes

February 26, 2021

Kabineti i informatikës është rregulluar nga 0 duke ndrruar dyshemen dhe gjithashtu e…

Hapja e pusit donacion nga Mërgimtarët e Haraçinës

December 29, 2020

Falënderim për donatorët “Mërgimtarët e Haraçinës” të cilët u angazhuan që të kemi…

GMAT Category

No posts found

Fillon ndërtimi i binës tek Shkolla vjetër

Filloj punimi i ndërtimit të binës tek Shkolla e vjetër, një ide e kahmotshme dhe shumë e pritur nga të gjitha Stavi i shkollës së vjetër dhe shumë e mirpritur nga nxënësit, sepse është pritur shumë vite për këtë ndërtim dhe së shpejti do ta shijojnë të gjithë për manifestime të ndryshme.

Rregullimi i Kabinetit të Informatikes

Kabineti i informatikës është rregulluar nga 0 duke ndrruar dyshemen dhe gjithashtu e me perde të reja, dhe me banka karrike nga Zvicrra të paisur nga Shoqata e Mërgimtarëve, e gjithë e rregulluar me stil modern.

Hapja e pusit donacion nga Mërgimtarët e Haraçinës

Falënderim për donatorët “Mërgimtarët e Haraçinës” të cilët u angazhuan që të kemi uje edhe në shkollën (e re). Ti shpërblejë dhe ti bekojë Zoti i Lartë Madhëruar kontributin e pa ndërprerë, dhe për këtë inciativë.

Rregullimi i Shkollës së Orllancës

Rregullimi i shkollës së Orllancës, fasadimi i shkollës mbrenda objektin dhe ngjyrosja, si dhe gjithashtu shtruarja e oborrit në hyrje të shkollës në F.Orllancë.

X