Punimet për nxënësit që të kenë një ambient më të mir

Fokusi jonë është ngritja e cilësisë së arsimit por paralelisht po investojmë edhe në përmirësimin e kushteve infrastrukturore të shkollave tona. Jemi në Shkollën fillore Komunale “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” në Haraçinë bashkë me drejtorin Xhavit Imeri për të parë nga afër punimet si dhe pajisjet për kabinetet.

Punimet që jan bere për nxënësit që të ken një ambient më të mir ,me fjal që na shërbejn në jetë.

✅ kompjuter për çdo klasë

✅ tabela të reja smart

✅tabela të bardha

✅ndërrimi i dyerve në tërë objektin

X