21 Dita e Pranverës

Me 21 mars fillon stina e pranverës,dhe një herit kjo ditë është shpallur si ditë e ekologjisë.Në ketë ditë të shënuar mbahen aktivitete të ndryshme në tërë vendin.Kshtu që nxënësit e shkollës tonë fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” Haraçinë për ditën e ekologjis u tubuan në oborin e shkollës ,ku Arsimtaret i ndanë ne grupe nxënësit: grupi i parëe mori për detyrë të pastroj oborin e shkollës, grupi i dytë mbrendin e shkollësTë gjithë grupet e kryen punën me zell.

X