SHFK GJERGJ KASTRIOTI Skenderbeu - Haraçinë
SHFK GJERGJ KASTRIOTI  Skenderbeu - Haraçinë
SHFK GJERGJ KASTRIOTI  Skenderbeu - Haraçinë
Shkolla e vjetër e Haraçinës
Gara pranë shkollës tonë
Shkolla e vjetër e Haraçinës
Gara pranë shkollës tonë
Pamja e Shkolles SHFK dhe gjelbrimi i tij
Pamja e Shkolles SHFK dhe gjelbrimi i tij

Njoftimet e fundit

Nxënësit dhe mësimdhënësit u shpërblyen me mirënjohje

December 25, 2023

Puna e mirë ka edhe shpërblimin e mirë si para…

Vazhdojmë me gara në lëndën e Arsimit fizik dhe shëndetsor dhe Informatikê

December 20, 2023

Vazhdojmë me gara në lëndën e Arsimit fizik dhe shëndetsor…

Vazhdojmë me gara në lëndën Fizik, Kimi

December 19, 2023

Vazhdojmë me gara në lëndën Fizik, Kimi me nxënësit e…

FOTO GALERY

Video pamja e shkolles SHFK

STAFI I SHKOLLES

X