Vazhdojmë me grupin tjetër të trajnimit.Shfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu”

Vazhdojmë me grupin tjetër të trajnimit.Shfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu” – Haraçinë Trajnim programi 24 Tema: “Strategji për menaxhim në klasë-parimet dhe shembujt e praktikës së mirë për krijimin e atmosferës pozitive të punës në klasë dhe në klasë virtuale”🌐 https://ces.mk

X