Author: gjskgjks

Nxënësit dhe mësimdhënësit u shpërblyen me mirënjohje

Puna e mirë ka edhe shpërblimin e mirë si para njerëzve ashtu edhe para Zotit.Gjat garave të brendëshme që u zhvilluan në shkollën Gjergj Kastrioti Skenderbeu me datë 18/19/20/21.12.2023 sot nxënësit dhe mësimdhënësit u shpërblyen me mirënjohje në shenjë respekti për kontributin e dhënë në qështjen e dijes zaten edhe kjo është synimi ynë kryesor […]

Pas shumë vite nga sod filluan garat në shkollën tonë

Pas shumë viteve shkollës sonë sot mësuesit dhe mësueset e nderuara ia kthyen krenarinë shkollës sonë me garat brenda shkollës.Sot me datë 18.12.2023 deri ditën e mërkurë me 20.12.2023 shkolla jonë Gjergj Kastrioti Skenderbeu organizoi gara për nxênësit nga klasa e 6-të deri në të 9-tat nga lênda e Gjuhë Shqipe, Gjuhë Angleze, Matematikë, Fizik, […]

Dita Ndërkombetare e Personave me Aftësi të Veçanta

3 Dhjetori Dita Ndërkombetare e Personave me Aftësi të Veçanta Të gjithë së bashku për një shoqëri gjithëpërfshirëse dhe zhvillim për të gjithë. Me rastin e 3 Dhjetorit, ditën e personave me aftësi të veçanta në shkollën tonë u organizuan aktivitete të ndryshme dedikuar këtyre personave. Në këtë organizim morën pjesë bashkëpuntor profesional , si […]

Patronati i shkollës dhe festa e 28 Nëntorit

Program kulturor-artistik kushtuar Patronatit të shkollës dhe festave të Nëntorit.Me një program të pasur, e shënojmë ditën e patronatit të shkollës dhe festat e Nëntorit, me aktivitete dhe prezantime të nxënësve, të cilët i dhanë jetë koridorit ,ku ata jehuan me këngët, poezitë dhe dramat e tyre të përgatitura me shume dashuri.Përmes këtyre aktiviteteve dërguam […]

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT Jo vetëm si betim por edhe zbatim, nderi dhe privilegji i mësuesit nuk peshohet me asgjë, prandaj prof. Shkelqim dhe prof. Elma ju uroj suksese në detyrën e re ne shkollen tone.

Tregu ushqimor nga nxënësit e SHFK “Gjergj Kastrioti Skenderbeu

Tregu ushqimor nga nxënësit e SHFK “Gjergj Kastrioti Skenderbeu “-HaraçinëSot në hapësirat e shkollës “Gj.K.Skënderbeu” u organizua tregu ushqimor ,ku morën pjese klasat V-1,V-2, dhe V-3. Në këtë aktivitet të gjithë nxënësit e këtyre klasave kishin pregaditur ushqime ,te cilat ishin te pregaditura nga duart e nënave të tyre të cilat u shitën me një […]

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT Jo vetëm si betim por edhe zbatim, nderi dhe privilegji i mësuesit nuk peshohet me asgjë, prandaj prof. Valbona dhe prof. Rina ju uroj suksese në detyrën e re ne shkollen tone.

X