Sot prap vazhduam me trajnimet në SHFK “Gjergj Kastriot Skënderbeu

Sot prap vazhduam me trajnimet në SHFK “Gjergj Kastriot Skënderbeu” – Haraçinë.Kur kemi arsimtar aktiv nuk kursejmë as kohën për të fituar ide dhe strategji të ndryshme për një komunikim të mirëfilltë dhe efektiv.Një faleminderim të veçantë edhe për drejtorin e shkollës Zekirja Mustafi i cili sot ndau kohë për ta përshëndetur këtë trajnim.

X