Sot mbaruam trajnimin në Shfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu

Sot mbaruam trajnimin në Shfk “Gjergj Kastriot Skënderbeu”- Haraçinë/ Programi 24.Pas shumë viteve erdha në Haraçinën e bukur,në Haraçinën mikëpritëse, në shkollën ku fillova hapat e para të mësuesisë.Kënaqësi që këto ditë ndihesha si të jem ende pjesë e kësaj shkolle.Një faleminderim të veçantë për drejtorin e shkollës Zekirja Mustafi ,stafin e shkollës si dhe gjithë kolegët për mirëpritjen e ngrohtë.U pafshim për të mira!

X