BETIMI SOLEMN I MËSUESIT

BETIMI SOLEMN I MËSUESIT

Jo vetëm si betim por edhe zbatim, nderi dhe privilegji i mësuesit nuk peshohet me asgjë, prandaj prof. Valbona dhe prof. Rina ju uroj suksese në detyrën e re ne shkollen tone.

X